İnstagram 1 Hafta Engel Kaldırma

İnstagram 1 Hafta Engel Kaldırma

İnstagram 1 hafta engel kaldırma bakıldığında İnstagram takip engeli yememek için kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. İnstagram takip engeli kaldırma işlemine bakıldığında pek çok kişi ile araştırılmaktadır. İnstagram üzerinde beğeni ve takip etme konusunda gün içerisinde fazla bir şekilde yapıldığı zaman bu tarz bir sorunla karşılaşılabilmektedir.

Takip engelinin kaldırma süresi genellikle hesaptan hesaba değişebilmektedir. Bu süre içerisinde hesaptan hesaba değişiklik gösterecek olarak genellikle 18 ila 48 saat arasında olur. Kısacası İnstagram üzerinde tekrar birini takip etmek veya beğenmek isterseniz bu engelin kalması 30 güne kadar çıkabilmektedir fakat en sık karşılaşılan 1 haftadır ve İnstagram 1 hafta engel kaldırma sorunu merak edilmektedir.

İnstagram Engel Yedim Nasıl Kaldırılır?

İnstagram üzerinde beğeni ile takip alma engeliniz varsa limit kaldırma konusunda takip isteği ve beğeni gönderemezsiniz. İnstagram takip engeli kaldırma için bu noktada 20 dakika ile 1 saat aralıkla beğenerek takip ederseniz engel durumu ile karşı karşıya kalmazsınız. Takip sınırının kaldırmak için birkaç adımı uygulayarak takip etme sınırı kaldırılabilir. İnstagram üzerinde engel yedim nasıl kaldırılır bakıldığında bazı sebepler şu şekildedir,

 

  • İnstagram ayarlarına giriş yapın ve giriş yaptıktan sonraki aşamada güvenlik seçeneğine tıklayarak sayfa üzerinde çıkan giriş hareketlerini seçin.
  • Ardından giriş yapılan tüm cihazları silin ve size ait olan hesaptan çıkış yapın.
  • Ardından Wifi kapatarak mobil veriyi kapatın ve bundan sonraki girişi mobil veri üzerinden yapın.
  • Mobil veriyi tekrardan açın ve kapatın sonrasında İnstagram hesabına giriş yaparak böylelikle takip etme engeli ortadan kalkar.

İnstagram Engel Süresi Doldu

İnstagram engel süresi doldu sorununa bakıldığında bu tarz bir sorun sonrasında açılmayabilir. Bu uyarı da uygulama Amerika merkezli olduğu için Amerika saatini takip etmek gerekmektedir. Amerika Türkiye’den 7 saat geriden gelir bu sebeple engel saatinin kalkmasından 7 saat sonrasına bakmak gerekebilir. Bu tarz bir sorun can sıkıcı hatalardan biridir ve İnstagram algoritmasına göre belirlenen işlem limiti ile kuralları olabilmektedir. Beğeni, takipçi, yorum ve içerik paylaşımı alanlarında meydana gelen bir ihlal durumunda hesabınız kısıtlanır.

İnstagram Erişim Engeli

Son zamanlarda İnstagram üzerinde meydana gelen İnstagram erişim engeli konusunda bakıldığı zaman hesabınız algoritmaya takılan bir işlem gerçekleştirirse hemen hesabınıza bir erişim kısıtlaması getirilmektedir. Belirlenen bu kısıtlama sürecinde paylaşım yapamazsanız, takip isteği atamaz ve beğeni yapamazsınız.

İnstagram üzerinde bir erişim engeli veya kısıtlama gibi ceza durumunda bu durum tamamen hesap hareketleri ile alakalı olmaktadır. Bu tarz bir sorunda yapabileceğiniz tek çözüm yolunda erişim engelinin 20 gün içerisinde kendiliğinden kalkması beklenir ve bu engellerde kimi hesaplarda 2 ila 7 gün arasında kalkar. Bu süreci hızlandırmak için paylaşımlarınıza bol bol yorum almanız gerekmektedir ve böylece erişim engeli ile diğer engeller kalkar.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce