İnstagram Hesap Silme

İnstagram Hesap Silme

 

İnstagram Hesap Silme , kullanıcılara iki ayrı seçenek sunmaktadır.Kullanıcılar hesaplarını isterlerse kısa süreliğine isterlerse de kalıcı olarak silebilirler. Hesap silme işlemini telefon,tablet  ve bilgisayar tarayacılarından silebilirler. Bu işlemleri yapmadan önce instagramınızda paylaştığınız fotoğraflarınızı saklayabilirsiniz. Kalıcı olarak silindikten sonra bu fotoğraflarınızın yedeği yoksa ulaşamazsınız. Kullanmak istediğiniz tarayıcıdan instagram.com adresine giriş yapmalısınız. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdiktikten sonra sisteme giriş yapmalısınız. İnternet ortamından hesap silme linklerini temin ederek hesap silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hesabınızı neden silmek istediğiniz sorusuna cevap vermeniz gerekir.Bu tür açıklamalarda ileride tekrar açma ihtimalinize karşı ‘’Çok zamanımı alıyor.’’ seçeneğini işaretlemeniz daha doğru olacaktır. Bu işlemi seçtikten sonra altta yer alan ‘’Hesabımı kalıcı olarak kapat’’ butonuna tıklayabilirsiniz. İşlemleriniz bittikten sonra fotoğraflarınız,yorumlarınız,beğenileriniz,arkadaşlarınız,arşivinizde olan hikayeler ve tüm verileriniz klaıcı olarak silinecektir. Bu işlemi yaptıktan sonra bir daha geri kurtarılamayacaktır. İleride tekrar instagram hesabı açmak isterseniz tekrar aynı kullanıcı adı ile kayıt olamayacağınızıda unutmayın.

Bilinmesi Gerekenler

Hesabınızı silebilmeniz için ilgili hesaba giriş yapabiliyor olmalısınız. 

Hesabınızı veya hesaplarınızı sildikten sonra kalıcı bir şekilde silinir. Kurtarma işlemleri denemeniz fayda sağlamayacaktır.

Hesabınızı sildikten sonra aynı kullanıcı adı ile yeni bir hesap açamazsınız. 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce