İnstagram Keşfete Düşme Etiketleri

İnstagram Keşfete Düşme Etiketleri

İnstagram keşfete düşme etiketleri ile hesabınızı ve gönderilerinizi keşfet üzerinden gösterebilirsiniz. En popüler hastag kelimeleri ile beraber anında keşfete düşebilir ve popüler içerikler haline gelebilirsiniz. İnstagram keşfet bölümüne bakıldığı zaman birbirinden farklı hesapların paylaşımları ile gönderileri görülmektedir. En iyi keşfete düşme etiketleri genellikle şu şekildedir,

  • #kesfet
  • #kesfetteyiz
  • #keşfetteyiz
  • #benionecikar
  • #love
  • #follow
  • #korona
  • #Tiktok

Gibi etiketler olabilmektedir bu noktada ister kişisel hesabınız ister işletme hesabınız ne olursa olsun paylaşımlar konusunda tüm kullanıcıların aktif olduğu saat diliminde yapmak önemlidir. İnstagram keşfete düşme etiketleri yanı sıra İnstagram üzerinde reel keşfet etiketlerine de ulaşabilirsiniz. Beğeni getiren tag kelimelerine bakıldığı zaman beğeni sayınızı arttırabilir ve daha fenomen bir hesap haline gelebilirsiniz.

 

İnstagram Keşfete Nasıl Düşülür?

İnstagram üzerinde keşfete düşme etiketlerine bakıldığı zaman sosyal medyada etkileşim almak sanıldığı kadar zor değildir. Son ayların en popüler hastag kelimeleri ile beraber yapılabilecek birçok yöntem bulunmaktadır. İnstagram keşfete düşme saatleri bakıldığında birçok yöntem bulunmaktadır. İzlenme ve takipçi sayısına bakıldığında belli bir dereceye sahip olan hesaplarda çok fazla uğraş vermeden keşfete düşse de beğeni ile takipçi sayısında fenomen hesaplarla beraber görülmesi zor olmaktadır.

Takipçi ile beğeni sayısı az olan hesaplarda İnstagram’da keşfete çıkmak için gereken noktalara bakıldığında İnstagram keşfet algoritmasının iyi bir şekilde analiz edilmesi avantaj sağlayabilir. Aktif bir zaman içerisinde yapılan paylaşımlarda daha fazla kullanıcıya ulaşılabilir ve böylece keşfete düşme ihtimaliniz artar.

İnstagram Keşfete Düşme Hilesi

İnstagram’ı iyi bir şekilde kullanarak algoritmasını anlayarak hile yapmadan kullanılabilir hale getirmektedir. İnstagram keşfete düşme hilesi bakıldığı zaman paylaşımlarınızda konum etiketi kullanmanız gerekir. Örnek olarak İstanbul, Ankara gibi etiketler kullanabilirsiniz. Bunun dışında takipçi paketleri satın alarak etkileşim oranınızı arttırmak için hizmet alabilirsiniz. Hesaplarınızda ara ara canlı yayın açarak takipçilerinizle iletişim kurabilirsiniz.

Fotoğraf ile videolarınız başka hesaplar tarafından paylaşılması önerilmez ve böylece daha fazla kitleye hitap ederek takipçi ile beğeni sayınızda artış sağlamanız gerekmektedir. Paylaşımlarınızın içeriğine bakıldığı zaman mutlaka bir açıklama yazısı kullanmanız gerekir ve açıklama yazısı kullanılırken içeriğe uygun emoji sayısını sağlayabilirsiniz.

İnstagram Keşfete Düşme Etiketleri Ne Zaman Kullanılır?

Keşfete düşmek için kullanan etiketler bakıldığında belirli bir zaman belirlemenin dışında etiket kullanıcılarının en fazla aktif olduğu saatlerde kullanabilirsiniz. Örnek olarak akşam saatlerinde en yoğun olunan vakitlerde yani akşam 6,7 ve 8 gibi saatler arasında etiket kullanımı yapabilirsiniz. Hem Türkçe hem de yabancı olarak kullanabileceğiniz birçok etiket yer almaktadır.

Gün içerisinde paylaşımlarınız için keşfet etiketleri listesini inceleyebilirsiniz. 2022 senesinde en fazla kullanılan hastag bakıldığı zaman istediğiniz gönderileri ekleyebilirsiniz. İnstagram keşfet etiketleri bakıldığı zaman magazin, gündem, Covid, motivasyon gibi farklı etiketleri deneyebilir ve keşfete gönderilerinizi çıkartabilirsiniz.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce