İnstagram Şifre Değiştirme

İnstagram Şifre Değiştirme

Hızlı bir internet yayılımı sonrası sosyal paylaşım sitelerine olan ilgi artmışıtır. Bir kişinin neredeyse tüm platformlarda üyeliği bulunmaktadır. Durum böyle olunca şifre sorunları yaşanmaktadır. İnstagram Şifre Değiştirme sorusunun cevabına bu yazımızda ulaşabileceksiniz. 

İnstagram, en sık kullanılan ve en çok sevilen sosyal paylaşım ağlarından biridir. Sosyal platformda fotoğraf ve video paylaşımları yapılmaktadır. Aynı zamanda sizi takip eden insanlar paylaşımlarınıza yorum yaparak paylaşımlarınızı beğenebilir. Bunun Ek arkadaşlarınızla mesajlaşabilirsiniz. Canlı yayın bölümünden canlı yayın açarak insanlarla iletişim kurabilirsiniz.

 

İnstagram Hesap Açma

 

İnstagram hesap açma işleminin nasıl olduğunu diğer blog yazılarımızda paylaşmıştık. Hemen üstünden geçmek gerekirse, uygulamayı telefonunuza indirmeniz sonrası Kayıt ol butonuna tıklayarak kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz. Mail adresinize gelecek olan aktivasyon sayesinde hesabınızı aktifleştirerek sosyal paylaşım sitesinde bir profil oluşturabilirsiniz.

İnstagram hesap açma işleminden sonra profil kısmına girerek profil fotoğrafınızı ve açıklama kısmından da kendinizle ilgili herhangi bir şeyi yazarak güncelleyebilirsiniz. İnstagram arama kısmından arkadaşlarınızın isimlerini aratarak takipleşebilir, böylece paylaşımlarını ana sayfanızda görebilirsiniz. Sosyal paylaşım sitesinde siz de fotoğraf ve video paylaşabilirsiniz. Paylaşımlarınızın beğeni alması sayesinde İnstagram ana sayfa ekranında paylaşımlarınız gözükür. Böylece daha fazla kişi fotoğraflarınızı beğenerek videolarınızı izleyebilir. Eğer daha fazla beğeni almak isterseniz İnstagram Beğeni Satın Al butonuna tıklayarak verdiğimiz hizmetten uygun fiyatlarla yararlanabilirsiniz.

 

İnstagram Şifre Değiştirme

 

Sosyal medya sitelerinde kullanılan şifrelerin belirli aralıklarla değiştirilmesi gerekir. Güvenlik için gerekli olan bu işlem ortalama 3 ayda bir yapılmalıdır. Var olan şifrenizi değiştirerek hesabınızı güven altına alabilir, bilgilerinizin çalınmasını önleyebilirsiniz. İnstagram şifre değiştirme işlemi basit bir işlemdir. Adım adım aşağıda sizler için paylaşacağım.

  • Hesap bilgilerinizi kullanarak profilinize giriş yapın.
  • Ayarlar sekmesine tıklayın.
  • Güvenlik kısmına girin.
  • Şifre Değiştir butonuna basın.
  • Mevcut şifreniz ve oluşturmak istediğiniz şifreyi girin. 
  • Mavi Tik kısmına bastıktan sonra işleminiz bitmiş olacaktır.

İnstagram şifre değiştirme işleminde şifrenizin korunaklı olması için harf ve rakam içerikli bir parola belirleyin. Böylece daha güvenli bir hesap şifreniz olur. Şifrenizi değiştirmek için sosyal medya sitesine kayıt esnasında verdiğiniz telefon numarası ve mail adresini biliyor olmanız gerekmektedir. Yeni şifre İnstagram kuralına göre en az 6 karakterden oluşmalıdır. Şifre değiştirme işlemini ister bilgisayardan istersenizde telefona indirdiğiniz İnstagram uygulamasından yapabilirsiniz.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce