Tiktok Reklam Modelleri Ve Ücretleri

Tiktok Reklam Modelleri Ve Ücretleri

Tiktok reklam modelleri ve ücretleri neredeyse herkes tarafından merak duyulan bir konu haline gelmiştir. Günümüzde sosyal medya reklamlarının hem firmaya hem de kullanıcıya olan etkisi oldukça fazladır. Sosyal medya reklamları oldukça etkili ve pratiktir. Tiktok reklamı ile hem daha kaliteli bir reklam hem de her yaşa, her kullanıcıya hitap etmek mümkündür.

Tiktok Reklam Verme Ücreti

 Tiktok reklam verme ücreti için net bir fiyattan söz etmek mümkün değildir. Bunun nedeni ise hem reklam verme ücretinin farklı olması hem de reklam vermenin ücretini belirleyecek birden fazla unsurun yer almasıdır. Bu ücretlendirmeyi en çok etkileyen konu ise kesinlikle rekabet ve sektör olmaktadır. Tiktok reklam verme ücretini BGBM belirlemektedir. BGBM, bin gösterim başına maliyet demektir. Fakat bunlara rağmen bazı reklamlarda reklam başına verilen ücret sabit olmaktadır.

Tiktok reklam modellerinde devasa ücretlerden de bahsetmek mümkündür.  Direk Tiktok uygulamasında yayınlanacak olan bir reklamda yer alıyorsanız eğer alacağınız ücret çok yüksek miktarlarda ücretler olabilir.

 Tiktok Reklam Modelleri

Tiktok’ta reklam modelleri için birçok seçenek bulunmaktadır. En çok dikkat çeken kısım ise Business kısmında bir istatistik ölçümü yapılıyor. Ve yapılan bu istatistiğe göre reklam özelleştirme olanağı var oluyor. Günümüzde güncel reklam modellerinde ve pazarlama açısından bakıldığı zaman en önemli reklam ağlarından biri haline geldiğini söyleyebiliriz. Tiktok reklam verme durumu günden güne büyümeye devam ediyor.

Tiktok Top View Reklam Modeli

Tiktok top view reklam modeli uygulamaya girer girmez karşımıza çıkan reklam modelidir. Uygulamaya giriş yaptığımız an çıkan reklamlara Tiktok top view reklam modeli denir.

Tiktok One Day Max Reklam Modeli

 Tiktok’ta var olan keşfetin sizin için öneriler kısmı bilinen en popüler bölümdür. İşte bu keşfet kısmında karşımıza çıkan ve 60 saniye süresi olan bu reklamlara One Day Max reklam denmektedir.

Tiktok İn-Feed ADS Conversion Reklam Modeli

Tam anlamı ile E-ticaret siteleri için kullanıma açılmış, yoğun bir hedef kitle analizi yapılabilen yeniden pazarlamaya uygun olan bir reklam modelidir.

Tiktok Brand Takeover Reklam Modeli

Tiktok’a giriş yaptığınız an karşınıza çıkan ve sadece 5 saniye süren reklamlara Brand Takeover reklam modeli denmektedir.

Tiktok Brand Premium Reklam Modeli

BGBM maliyetlerinin hesaplanarak baz alındığı reklam modeline denmektedir.

Tiktok Hashtag Challenge Reklam Modeli

Sizin seçmiş olduğunuz hashtag ile Tiktok kullanıcıları kendilerine uygun içerik üretimi sağlar ve bu içerikleri kendi profillerinde paylaşarak marka bilinirliğinizi arttırırlar bu çeşit reklamlara da hashtag challenge reklam modeli denir.

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce