TikTok

TikTok

Çin tarafından yapılan ve dünyaya yayılan sosyal paylaşım sitelerinden olan TikTok, müzikli video paylaşım sitesidir. Dünya genelinde kullanılan ismi TikTok olsa da Çin de Douyin olarak isimlendirilmektedir. Uygulama ilk olarak sadece Çin de kullanılmakta iken zamanla Asya kıtasına hızlı bir yayılım gerçekleştirdi. 

Tiktok Nedir?

 

15 saniyelik müzik eklentili kısa videoların paylaşıldığı sosyal medya platformudur. Aynı zamanda TikTok da canlı yayın da yapabilirsiniz. 2015 yılında kullanıma açılan site kısa zamanda 1 milyardan fazla kullanıcı sayısına ulaşmıştır. 150'den fazla ülkede kullanıma açık olan sosyal ağ, kullanıcıların uğrak noktası haline gelmiştir.

Tiktok dünyaya yayılmaya başladığı zaman yani 2017 yıllarında ismi daha kullanılabilir olsun diye isim değişikliğine gidilmiştir. Şimdi ki adı olan TikTok,  daha uluslararası bir isim olduğu için tercih edilmiştir. 

TikTok Uygulaması Ücretli Mi?

 

Akıllı telefonlarınızın uygulama indirme bölümünden ücretsiz şekilde TikTok uygulamasını indirebilirsiniz. Kolay şekilde üyeliğinizi açarak eğlenceli videoları izleyebilir aynı zamanda sizde video çekebilirsiniz. İçerik olarak daha çok eğlenceli videolar TikTok da paylaşılmaktadır. Sosyal medya platformları arasında kısa sürede en çok tercih edilen TikTok,  2018 yılında anlaşma yaparak fenomen kullanıcılarına ödeme yapmaya başlamıştır. 

TikTok hesabınızı açarak siz de video izlemeye başlayabilirsiniz. En gündem videoları ilk izleyen kullanıcılardan biri olmak için TikTok hesabınızı hemen açabilirsiniz. Çin tarafından kurulan video paylaşım sitesi, 5 yıl gibi kısa sürede büyük başarılara imza atmıştır. Bazı videolar tartışma konusu oluşturmaktadır. Trump, 2020 yılında TikTok uygulamasını Birleşik Devletler de yasaklayacağına dair açıklamalar da bulunmuştu. 

Tiktok Takipçi Satın Al

 

TikTok hesabınız da videolarınızın daha fazla izlenmesi için takipçi sayınızın yüksek olması gerekir. Bu sayede fenomen olarak internet dünyasından para kazananlardan biri de siz olabilirsiniz. 15 saniyelik kısa videoları paylaşarak eğlenceli zaman geçirmenizi sağlayan sosyal paylaşım sitesidir. Firmamız tanınmak isteyen kullanıcıları desteklemek için TikTok Takipçi Satın Al hizmeti vermektedir. Ekte ki link üzerine tıklayarak satın almak istediğiniz takipçi paketlerini inceleyebilirsiniz. Almak istediğiniz paketi bizimle iletişime geçerek alabilirsiniz. Takipçileriniz kısa sürede hesabınıza tanımlanmaktadır. Makul ücretlerle verdiğimiz bu hizmetten yararlanarak takipçi sayınızı kısa sürede arttırabilirsiniz.

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce