Twitter Şifremi Unuttum E Postamı Bilmiyorum

Twitter Şifremi Unuttum E Postamı Bilmiyorum

Twitter şifremi unuttum birçok platform üyesinin başına gelen durumlar arasındadır. Günümüzde dijital ortamlarda çok sayıda parolanın kullanılması, doğal olarak bir süre sonra unutulmasına neden olmaktadır.

Bu nedenle sosyal medya platformları ve web siteleri bu durumlarda kişilere yardımcı olabilmek için şifremi unuttum kısmı sunmaktadır. Böylece yeni parola oluşturularak normal şekilde girilebilmektedir. Aynı imkan Twitter için de geçerli bir durumdur.

Eğer Twitter’a giriş yapmak istiyorsanız ancak mail adresinizi unutmuşsanız, söz konusu ekran aracılığıyla zaman kaybetmeden şifrenizi yenileyebilirsiniz. Platformda kullandığınız mail adresini vermek bunun için yeterli olacaktır. Ancak mail adresinizi unutmuşsanız da deneyebileceğiniz bir yöntem vardır.

Twitter Şifresi Nasıl Değiştirilir?

Twitter hesabıma giremiyorum diyorsanız parolanızı değiştirerek kısa sürede çözüm bulmanız mümkündür. Bunun için takip etmeniz gereken işlemler oldukça kolaydır. Eğer aşağıdaki işlemleri takip ederseniz, sonuca ulaşmanız mümkündür;

  1. Twitter platformunu açın.
  2. Giriş dedikten sonra şifremi unuttum üzerine tıklayın.
  3. Sisteme tanımladığınız telefon numarasını ya da e-mail adresini girin.
  4. Onay verdikten sonra mail adresinizi açarak, platformun yolladığı linkten şifrenizi değiştirin.

Bu işlemler esnasında eski parolanız sizden talep edilmeyecektir. Dolayısıyla sadece kullanmak istediğiniz şifre yazılmalıdır. Onayladıktan sonra sadece normal bir şekilde hesaba girilmelidir. Güvenliğiniz için parola paylaşılmamalı ancak sizin için de kolay hatırlanabilen bir seçenek olmalıdır.

Twitter Şifresi Mail Unutulmuşsa Nasıl Değiştirilir?

Twitter’a aynı cihaz üzerinden giriyorsanız, büyük olasılıkla kayıtlı olduğu için uzun süredir kullanıcı adını, parolayı girmemeniz muhtemeldir. Dolayısıyla şifrenizi unutmanız doğaldır. Ancak mail adresini de hatırlamıyorsanız, Twitter e-postamı unuttum için farklı bir seçenek de vardır.

Bunların birincisi kullanmakta olduğunuz tüm postaları denemektir. Şifremi unuttum ekranında hepsini denerseniz link yollandığında doğru olanı bulmanız mümkündür. Bunun yanı sıra ilgili mailin şifresini de hatırlamıyorsanız, onun parolasını değiştirebilirsiniz.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra sadece Twitter tarafından şifre yenileme için yollanan linki takip edip değiştirmek kalmaktadır. Ardından tüm işlemler normal şekilde tamamlanabilir.

Twitter Şifresi SMS ile Değiştirilir Mi?

Günümüzde sosyal medya platformlarına telefon numaraları da eklenmektedir. Eğer siz de eklemişseniz, hangi mail adresini kullandığınızı bulmakla uğraşmamak istiyorsanız telefon numaranızı girebilirsiniz.

Bunun için takip etmeni gereken işlemler farklılık göstermemektedir. Şifremi unuttum dedikten sonra mail yerine telefon numarasını girmek yeterli olacaktır. Ardından birkaç dakika içinde platform tarafından size bir mesaj yollanır. Ardından şifre değişikliği normal şekilde yapılarak platforma erişim yapılabilir.

Twitter Şifresi Nereden Değiştirilebilir?

Twitter hesabıma giremiyorum diyorsanız şifre değişikliği işlemleri hem platformun uygulaması hem de resmi internet sitesi üzerinden yapılabilmektedir. Bunun haricinde olan üçüncül parti uygulamalarına karşı dikkatli olunmalıdır.

Ayrıca şifre değişikliği için takip edilmesi gereken işlemler Android ve iOS işletim sistemlerinde değişmemektedir.

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce