En İyi Instagram Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

En İyi Instagram Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

En iyi Instagram fotoğraf düzenleme uygulamaları ile platform üzerinde yıldız gibi parlayabilirsiniz. Instagram hem dünyada hem de Türkiye’de en çok kullanılan sosyal medya mecraları içerisinde yer alıyor.

Instagram, fotoğraf paylaşım uygulaması olarak kullanıcılarının kalbinde önemli yer etti. İlk kurulduğunda sadece fotoğraf paylaşımı için kullanılıyordu. Fakat zamanla platform, gündeme şekil verir hale geldi. Instagram üzerinden insanlar, özel anlarını paylaşmaya başladılar. Instagram fotoğraf düzenleme ile hesap kullanıcıları fotoğraflarının;

  • Çok beğeni almasını,
  • Yorumlamasını amaçlamaktadırlar.

Instagram Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Instagram fotoğraf düzenleme uygulamaları kullanarak, fotoğraflarınızı kusursuz görünüme kavuşturabilirsiniz. Instagram fotoğraf düzenleme uygulamalarını şöyle sıralayabiliriz:

Adobe Photoshop

Fenomenlerin kullandığı fotoğraf uygulamaları arasında yer alıyor. Adobe Photoshop, profesyonel bir görüntü ortaya çıkarmaktadır. Instagrammerlar tarafından genellikle kullanılmaktadır. Photoshop yapmayı bilenler fotoğrafların üzerinde olağanüstü tasarımlar oluşturuyorlar. Profesyonel bir uygulama olduğu için teknik bilgi gerektirmektedir.

VSCO

Fotoğraf çekinmeyi seven ve onları sosyal medya Instagram’da paylaşanların kullandığı bir uygulamadır. VSCO; fotoğrafçılar tarafından da çok kullanılmaktadır. VSCO; fotoğraflardaki doğallığı bozmadan düzenleme yapıyor. VSCO; doğal efektlerle tasarlanmıştır. Aynı zamanda geniş düzenleme seçenekleri, kaliteli filtreleri ile de dikkat çekmektedir.

Darkroom

Darkroom fotoğralara;

  • Siyah- beyaz efekt,
  • Dramatik tonlama,
  • Keskin görünüm kazandırmaktadır. Darkroom ile fotoğraflarınızı farklı tarza sokabilirsiniz. Profesyonel ve karizmatik görünüme kavuşabilirsiniz.

Lightroom

Hem kullanışlı hem de profesyonel olmasıyla dikkat çekmektedir. Doğal filtrelerle fotoğraflarınız sizi yansıtacak. Lightroom, ilk etapta kullanımı zor bir uygulama gibi gelebilir. Fakat uygulamayı kullandıkça çok seveceksiniz. Lightroom uygulamasıyla fotoğraflarınıza;

  • Kesme,
  • Renklendirme,
  • Keskinleştirme gibi basit düzeltmeler yapabilirsiniz.

Snapseed

Google’ın geliştirdiği bir uygulama olan Snapseed fotoğraf düzenleme konusunda kullanıcıya; çok sayıda filtre sunuyor. Araç seneği bakımından da çok zengin bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz. İnce ayarlamalar yapıp onları başka bir zaman herhangi bir görselde kullanabilirsiniz.

Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express uygulaması, mobil cihazlarda çok kolay kullanılmaktadır. Fotoğraf düzenleme işlemlerini hızlı şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız, Adobe Photoshop Express’i tercih edebilirsiniz. Adobe Photoshop Express uygulamasıyla;

  • Fotoğraf kırpma,
  • Fotoğrafın çevrilmesi,
  • Fotoğrafı düzleştirme,
  • Kırmız göz düzeltme tarzında pek işlem yapılabiliyor.

Polarr

Instagram post düzenleme programları kategorisinde yer alan Polarr; sıra dışı fotoğraf oluşturmak isteyenler tarafından çok kullanılmaktadır. Polarr, kullanıcılarına geniş bir renk skalası sunuyor. Özellikle fotoğraflarda ayrıntılara dikkat eden kişiler tarafından daha çok tercih ediliyor. Polarr uygulamasını kullanarak, fotoğraftaki en küçük detayları dahi düzeltmek mümkündür.

Prisma

Prisma uygulaması, yukarıda saydığımız uygulamalardan çok farklı işlevlerden oluşmaktadır. Prisma uygulamasında popüler isimlerin stilleri kullanılıyor. Onların stillerini ele alarak fotoğraflarınızı tuvallere dönüştürebilirsiniz.

Afterlight

Afterlight uygulamasını kullanarak Instagram hesabınıza profesyonelliğe yakın fotoğraflar atabilirsiniz. Afterligt uygulaması sayesinde fotoğraf düzenleme konusunda ihtiyacınız olan tüm araçlara sahip olacaksınız. Afterlight ile de doğal, eskitilmiş görüntüler elde edebilirsiniz.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce