Instagram Şifremi Unuttum

Instagram Şifremi Unuttum

Sosyal medya sitelerinden olan İnstagram, en çok kullanılan uygulamalardan biridir. Eğlenceli vakit geçirmenize yarayan sosyal ağ içinde fotoğraf ve video paylaşımı yapılmaktadır. Kişisel fotoğrafların yanı sıra artık ürünlerin reklam videoları gibi içerikler sitede yer almaktadır. Spor videoları, komik videolar, eğitici videolar, hayvan videoları gibi birbirinden farklı içerikler İnstagram sitesinde kullanıcılar tarafından paylaşılmaktadır.

Instagram Şifremi Unuttum her kullanıcının başına gelen bir durumdur. Gündelik hayatımız dahil olmak üzere her yerde şifrelerle boğuşmaktayız. Bu nedenle şifre unutmaları yaygın hale gelmiştir. İnstagram hesabınıza giriş yapmak için kullandığınız şifreyi unuttuysanız bunun için endişe etmenize gerek yok. Çünkü çözümü basit. 

 

İnstagram Şifre Yenileme

 

Var olan şifrenizi değiştirmek için yapmanız gereken tek şey İnstagram profiliniz üzerinden Ayarlar ve Gizlilik adımına tıklamanız. Ekranda Şifremi Değiştir butonunu göreceksiniz. Oraya giriş yaparak şifrenizi kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Şifre değişim işlemleri sık sık yapılmalıdır. Nedeni bilgi güvenliğinden kaynaklanır. İnstagram profillerimizde kişisel fotoğraf ve videolarımızı paylaşırız. Aynı zamanda arkadaşlarımızla DM yolula mesajlaşırız. Eğer hesabımız çalınırsa bu özel bilgilerin ifşa olması ya da farklı amaçlar için kullanılması kaçınılmaz bir sondur. Dolayısıyla sağlam bir şifre için harf, rakam ve noktalama işaretleri kullanmanız sizin açınızdan faydalı olacaktır.

 

İnstagram Şifremi Unuttum

 

Telefon ya da bilgisayarlarınızdan Instagram Şifremi Unuttum seçeneği ile erişemediğiniz hesabınıza erişebilirsiniz. Hesap şifrenizi unutmanız halinde İnstagram uygulaması üzerinden şifre yenilemek daha kolay bir çözümdür. Uygulamaya alt kısımda Şifremi Unuttum yazısına tıklayın. Telefon numaranız ya da mail adresinizi yazın ve Devam  butonuna tıklayın. Tek kullanımlık bir şifre cep telefonuna gelecektir. O şifreyi uygulamada bekleyen ekrana girdikten sonra yeni şifre yazmanız için bir ekran sizi karşılar. Yeni bir şifre belirleyebilirsiniz. Şifre belirleme işlemini tamamladıktan sonra uygulama sizi ana ekrana atıcaktır. Kullanıcı adı ve belirlediğiniz şifre ile hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Son 3 ayda kullandığınız şifreler yakın zamanda kabul edilmez. Bu nedenle farklı şifreler kullanmalısınız. 

İnstagram şifremi unuttum sayesinde değiştirdiğiniz yeni şifrenizi kimseyle paylaşmamanız kişisel bilgilerinizin çalınmasını önler. İnstagram üzerinde güvenilirliği olmayan reklamlara tıklamayın. Ya da 'şu işlemi yap şu kadar takipçi kazan' gibi uygulamalara aldanmayın. İnstagram da daha fazla beğeni ya da takipçiniz olsun istiyorsanız güvenilir şekilde hizmet veren firmamızı tercih edebilirsiniz. İnstagram Takipçi Satın Al butonuna tıklayarak İnstagram için verdiğimiz hizmetlere göz atabilirsiniz.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce