Kapanan Facebook Hesapları

Kapanan Facebook Hesapları

Kullanıcıların hiçbir kural ihlali yapmamasına rağmen Facebook hesapları kapatılmaktadır. Bazen de kişinin 2. bir Facebook hesabı varsa, hesabın kapatılması kullanıcının başına gelebilmektedir. Kapanan Facebook hesapları konusunda pek çok neden vardır. Özellikle kişi Facebook hesabı oluştururken sahte bir isim kullanarak Facebook içerisine giriş yapıyor ise hesap Facebook tarafından kapatılmaktadır. Buna ek olarak, kişinin Facebook üyelik formuna pek bulunamayan ancak gerçek ismini yazarak üye olsa da bazı zamanlarda Facebook, yine kişinin hesabının sahte olduğunu düşünerek hesabı kapatabilmektedir.

Bu durumların aksine bazı zamanlarda da hesabın çalınması nedeni ile de Facebook kişinin hesabını kapatabilmektedir. Ancak kişinin geçerli nedenleri mevcut ise hesabını geri alabilmek için gereken işlemleri sağlaması gerekmektedir. Bu sayede kişi yeniden Facebook hesabına erişim sağlayabilmektedir. Facebook, hesap kapama durumlarında hiçbir uyarıda bulunmayabilir. Direkt kişinin hesabına el koyabilmektedir. Belki de kişi farkında olmadan Facebook içerisinde bir kural ihlali yapmışta olabilir. Tüm bunları çözüme kavuşturmak için Facebook Yardım Merkezi ile iletişime geçmekte bir çözüm yolu olabilir.

Kapatılan Facebook Hesabı Kaç Günde Açılır?

Kullanıcıların bazı durumlarda, herhangi bir neden doğrultusunda hesabı Facebook tarafından kapatılabilmektedir. Bu durumda da akla gelen tek bir soru vardır. Kapatılan Facebook hesabı kaç günde açılır? Sorusudur. İlk durumda kişinin Facebook hesabını eğer kendisi kapatmış ise birkaç gün içerisinde hesabı tekrardan aktif bir hale getirebilmektedir. Kısacası kullanıcı kendi isteği doğrultusunda hesabı kapatmış ya da dondurmuş ise bu durumda bazen 12 saat içerisinde bazen de maksimum 3 günlük bir süre zarfında kişi hesabına yeniden erişim sağlayabilmektedir.

Facebook Hesabı Neden Kapatılır?

Facebook, üye olma aşamasında kişiye bir sözleşme sunar. Üye olacak kişi de bu sözleşmenin şartlarını kabul ederek Facebook içerisine giriş yapmaktadır. Bazı durumlarda Facebook hesapları askıya alınmaktadır. Bu durum sık sık yaşanabilmektedir. Facebook hesabım askıya alındı nasıl düzeltebilirim? gibi soruları da beraberinde getirmektedir. Bu durumda da ilk önce hesabın neden askıya alındığı hakkında bilgi sahibi olmak gerekebilir.

Facebook hesabı aşağıdaki maddeler sonucunda kapatılabilir:

  • Uygunsuz fotoğrafların paylaşılması.
  • Yasaklı paylaşımların yapılması.
  • Başka kullanıcılar tarafından alınan yüksek orandaki şikâyet.
  • Facebook standardına göre sahte isim ile açılan hesap.
  • Taciz içeren mesajların ya da benzeri davranışlarda bulunmanın sonucunda kişinin hesabı Facebook tarafından kapatılmaktadır.

Yukarıdaki belirtilen maddeler gibi ya da benzer durumlarda Facebook hesapları direkt kapatılmaktadır. Hesabı açmanın tek yolu ise gerekli olan Facebook formunu doldurarak incelemeye gönderilmesidir. Bu aşamada da pek çok kullanıcı Facebook kapanan hesabı kimliksiz açma ile ilgili konularda bilgi sahibi olmak istemektedir. Form gönderirken kimlik paylaşımında bulunmak kişinin güvenilirliğini arttırmaktadır.

Silinen Facebook Hesabı Görünür mü?

Facebook hesabını silmek isteyen kişiler silinen Facebook hesabı görünür mü? Sorusunu yöneltmektedir. Silinen Facebook hesaplarının görünmesi mümkün değildir. Ancak silinen bir Facebook hesabının görünürlüğünü kaybetmesi bir hayli zaman alabilir. Silinen bir Facebook hesabı tekrardan geriye alınamamaktadır. Bu nedenle de Facebook hesap silme aşamasından kullanıcının iyi düşünmesi gerekmektedir. Kullanıcı, Facebook hesabını sildikten sonra geriye hiçbir veriyi tekrardan kullanamamaktadır.

Facebook hesabını silen bir kullanıcının tüm verilerinin silinebilmesi için 90 gün kadar bir süre içerisinde beklemesi gerekmektedir. Bu 90 günlük bir süre zarfı içerisinde kullanıcının hesaba bağlı olarak gerçekleştirdiği durum güncellemeleri, fotoğrafları ve aynı zamanda da videoları yedek sistemi içerisinde tutulmaktadır. Kapanan Facebook hesabınızın açılmasını sağlayabilmek için bize 05437748061 bu numaradan ulaşabilir, konu hakkında daha geniş bilgiler edinebilirsiniz.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce