Takip Etmediğim Kişinin Hikayesine Bakmak

Takip Etmediğim Kişinin Hikayesine Bakmak

Takip etmediğim kişinin hikayesine bakmak genellikle İnstagram kullanıcıları için sıklıkla sorulan sorulardan biridir. Birçok kişinin merak ettiği bu durum genellikle hesabınız herkese açık konumda yer alıyorsa arkadaş listesi üzerinde bulunmayanların da görebileceğinin bilinmesi gerekmektedir. Bu durum için gizliliği ayarlamanız veya profilinizin görünürlüğünü herkese kapatmanız gerekir böylece sadece belirli olan kişilere yönelik paylaşım yapılabilir.

Bir kişi eğer takip listenizde değilse hikaye bölümünde görülür. Bu kısımda bazı uygulamalar kullanıldığında bunların görülmeyeceği belirtilse de dikkat edilmesi gerekmektedir. Bu tarz uygulamalara güvenmeden önce kişilerin hemen kişisel bilgilerini vermemesi önerilmektedir. Kullanıcı adı, şifre tarzında bilgileri çalmak için kişiler gizli hesapta olan profillerin takipçilerini görmek için kişileri kandırmaktadır.

Takip Etmediğin Birinin Hikesine Bakmak

İnstagram uygulamasında bir kullanıcının İnstagram hikayesini görmek takip edilen kişiler için normaldir. Fakat takip etmediğin birinin hikayesine bakmak konusunda sorun yaşanabilmektedir çünkü normal İnstagram kurallarına göre bu yasaktır. Bir İnstagram hesabında profilini gizliye alan birinin hikayesine gizli bir şekilde bakmak için,

  • Android cihazlarınıza Google Play Store üzerinden Story Saver for İnstagram indirin ve arından uygulamaya kullanıcı adı ile şifrenizle giriş yapın.
  • Uygulamaya giriş yaptıktan sonra takip ettiğiniz kişilerin hikayeleri açılır ve gizlice birinin hikayesine bakmak istiyorsanız profiline tıklayabilirsiniz.
  • Eğer takip etmediğiniz birinin hikayesine bakmak istiyorsanız arama seçeneği ekranın üst kısmında yer alan kısmında kullanıcı adını yazarak hikayelerini izleyebilirsiniz.
  • Takip etmediğiniz kullanıcının profili herkese açık değilse bu noktada hikayeleri göremezsiniz.

İnstagram Hikaye Bakma Hilesi

Takip etmediğiniz birinin hikayelerine bakmak istiyorsanız bu noktada birçok uygulama bunu vaat eder. İnstagram hikaye bakma hilesi bakıldığı zaman gizli hayranlar için story gizlice bakmak uygulaması da popüler olmaktadır. Takip ettiğiniz birinin hikayesine gizli bir şekilde bakmak istiyorsanız bu noktada hikaye izleme sırası içerisinde görünmeden gizlice bakılabilir. Bunun için tabi ki bir uygulama indirmeden kullanabileceğiniz yöntemler bulunmaktadır.

Telefonlarınız için öncelikle bir internet bağlantısını kapatarak uçak moduna alabilirsiniz böylece bakmak istediğiniz kişi veya kişilerin hikayesine bakabilirsiniz. Bununla birlikte hikaye süresi dolana kadar interneti aktif etmemenizi öneriyoruz.

İnstagram Hikaye Bakma Sitesi

İnstagram hikaye bakma konusunda kişiler gizleme yöntemi olarak program kullanmaktadırlar. İnstagram hikaye bakma sitesi bulunmaz fakat birçok uygulama yer almaktadır. İnstagram hikayelerini gizlice izlemek için kullanabileceğiniz birkaç farklı yöntem bulunuyor. Bunlardan bazıları Story Stalker, Story Watch, Storized, BlindSotry gibi uygulamalar olabilmektedir. Bu tarz uygulamaları kullanarak gizli bir şekilde hikaye izleyebilirsiniz.

Arkadaşın olmayan birinin hikayesine bakmak ve aynı zamanda gizli hikaye izleme adı altında birçok uygulama bulunur bu sebeple bu tarz programları kullanmadan önce uygulama güvenilirliğini test etmeli ve öncelikle kişisel hesabınızı değil sahte bir hesap açarak deneyebilirsiniz.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce