Telefon Numarası İle İnstagram Bulma

Telefon Numarası İle İnstagram Bulma

Birinin Instagram hesabı nasıl bulunur neredeyse her Instagram kullanıcısını ilgilendiren bir durumdur. Sosyal medya hayatına başladığından bu yana platform dünya çapında milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır.

Kullanıcılarına birbirlerini takip etme, paylaşım yapma,  yapılan paylaşımlara etkileşim bırakma gibi imkanlar tanımaktadır. Aynı zamanda platform üzerinde her bir üye, tek tek aranabilmektedir. Arama bölümü bu bakımdan hızlı sonuçlar vermektedir.

Ne var ki dünya çapında kullanılması nedeniyle aynı isme ve soy isme sahip birkaç kişi bulunabilmektedir. Sonuçlar ayrıntılı şekilde verildiği için hangisinin aranan şahıs olduğunu bulmak zorlaşabilir. Bu konuda telefon numarasından yararlanmak, daha iyi sonuçlar elde etme imkanı tanıyacaktır

Instagram’da Bir Kişi Nasıl Bulunur?

Instagram’a yeni kayıt olanlar Instagram’da bir kişiyi nasıl bulabilirim gibi konularda bilgi sahibi olmayı isteyebilir. Bunun için bir yöntem kullanıcı adına göre araştırma yapmaktır. Böylece aradığınız sonuçlara hemen ulaşmanız mümkündür.

Arama için aplikasyona girdikten sonra alt kısımdan keşfet bölümünü açmanız gerekir. Ardından üstte görülen arama bölümüne bulunmak istenen kullanıcı adı girilir. Böylece hemen çözüm alınabilir. Ancak platform milyonlarca kişi tarafından kullanıldığı için her zaman kesin sonuçlar vermez.

Dolayısıyla hesabın telefon numarasını biliyorsanız ya da rehberinizdeki kişileri araştırıyorsanız bunun üzerinden inceleme gerçekleştirilebilir.

Instagram’dan Kişiler Numara ile Bulunabilir Mi?

Instagram’da her kişi telefon numarası üzerinden bulunabilir. Ancak telefon numarasından Instagram bulma 2021 için bir takım şartlar da bulunmaktadır. Bunlardan ilki söz konusu kişinin numarasının Instagram’da kayıtlı olmasıdır.

Eğer rehberinizdeki numaraları Instagram’dan bulmak istiyorsanız, burada ek olarak uygulamanın rehberinize erişimine izin vermeniz gereklidir. Ayrıca ilgili kişi rehberde kayıtlı olmalıdır. Bunlar yerine getiriliyorsa sorun yaşamadan, isim arama derdine düşmeden çözüm almanız mümkündür.

Instagram’da Numaradan Nasıl Kişi Bulunur?

Instagram hesabından telefon numarası aracılığıyla arama yapılabilmektedir. Eğer ilgili kişinin numarasını biliyorsanız, keşfet ekranına gelerek arama kısmına numarayı yazmanız yeterlidir. Çıkan sonuçtan doğrudan isme ulaşmak mümkündür.

Ancak sadece rehberinizdeki kişileri arıyorsanız yapmanız gereken işlemler farklıdır. Aşağıda yer alan maddeleri takip ederek çözüm bulmanız mümkündür;

  1. Instagram hesabınıza giriş yapın.
  2. Sağ üst köşeden profilinizi açın.
  3. Sağ üst köşedeki menü butonuna tıklayarak ayrıntılara girin.
  4. Kişileri keşfet alanına girin.
  5. Kişileri bağla üzerine dokunun.
  6. Instagram’a rehbere ulaşma izni verin.

Bu maddeleri sırası ile uyguladığınızda tüm rehberinizi Instagram’a eklemeniz mümkündür. Böylece tek tek arkadaşlık istekleri atabilir, hepsine toplu bir şekilde arama sorunundan kurtulabilirsiniz. Instagram rehberlerdeki kişilerin platformda olduğuna dair bildirimler gerçekleştirmediği için bu işlem hızlı çözümler almanızı sağlar.

Facebook Arkadaşları Instagram’a Nasıl Eklenir?

Numaradan kişi nasıl bulunur haricinde Instagram hesabınızdaki kullanıcılar da hesabınıza aktarılabilir. Bunun için Instagram’ı Facebook ile bağlamanız yeterlidir. Ardından Facebook’da ekli olan ancak Instagram’da kayıtlı olmayan kişileri görebilir, istek atabilirsiniz.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce