Tiktok’ta Kaç Takipçiden Sonra Para Kazanılır?

Tiktok’ta Kaç Takipçiden Sonra Para Kazanılır?

TikTok’ta nasıl para kazanılır birçok üyenin aklından geçen sorular arasındadır. Her ne kadar platform başladığında bir sosyal medya platformu olarak tanınsa da kısa süre içinde para kazanma amacıyla da düşünülmeye başlanmıştır.

Platformda bulunan canlı yayınlar bu bakımdan büyük olanaklar tanımaktadır. Zira koşulların yerine getirilmesi ardından açılabilmekte, böylece kişiler tarafından bağış toplanabilmektedir. Bunun yanı sıra farklı para kazanma yöntemleri de vardır.

Markalardan reklam alarak da kişiler bir gelir elde edebilmektedir. Tüm bunlar için gerekli takipçi sayısına ulaşmanız gerekir.

TikTok’ta Kimler Para Kazanabilir?

TikTok’ta bulunan her üye hem reklamlar hem de canlı yayınlar ile kazanç sağlama olanağına sahiptir. Ancak bunun için takipçi sayısının yüksek olması gerektiği de unutulmamalıdır.

TikTok’ta Para Kazanmak İçin Kaç Takipçi Gerekir?

TikTok ne kadar para veriyor konusunda bilmeniz gereken bir husus platformun hiçbir kullanıcıya ödeme yapmadığıdır. Zira canlı yayınlarda platform, bağış yapanların gönderdiği meblağdan bir kesinti yaparak ilgili hesaba ulaştırmaktadır.

Eğer platformu para kazabilmek için kullanmak istiyorsanız, öncelikle takipçi sayılarınıza dikkat etmeniz gerekir. Bu açıdan canlı yayınlarda 1000 kişiye ulaşmanız gerekir. Ayrıca bunun altına düşmek özelliğin tekrar kapanmasına neden olabilir. Dolayısıyla sürekli yüksek tutulmaya çalışılmaktadır.

Bunun yanı sıra kişiler reklamlar aracılığıyla da para kazanabilir. Markalarla anlaşma yaparsanız bu imkan elde edilebilir. Burada da takipçilerin yüksek sayıda olması gerekir. Belirli bir sayı olmasa da ne kadar yüksek olması hem olumlu sonuçlar almanıza hem de size önerilen tekliflerin yüksek olmasına yardımcı olacaktır.

TikTok İçinde Nasıl Cüzdan Açılır?

TikTok içinde sunulan canlı yayın özelliğini kullanmak, bağışlarla para kazanmak için cüzdan vardır. Buraya erişim sağlamak oldukça kolaydır. Aşağıdaki işlemler takip edilirse gerekli değerlendirmelerinizi yapmanız mümkündür;

  1. TikTok uygulamasına mobilden giriş yapın.
  2. Profilinizi açın.
  3. Sağ üst köşeden menü simgesine dokunun.
  4. Cüzdan bölümüne geçin.

Bu işlemleri sırasıyla uyguladığınız takdirde çözüm almanız mümkündür. İçinde değişik satın alma opsiyonları mevcuttur. Ayrıca tarafınıza bağışla aktarılan jetonlar da burada görülebilir. Eğer çekmek istiyorsanız, gerekli meblağa ulaştıktan sonra işlem yapmanız mümkündür.

TikTok İçinde Nasıl Para Çekilir?

TikTok para nereden çekilir için reklam gelirleri doğrudan anlaşma yaptığınız marka, firma ya da kişi tarafından size aktarılmaktadır. Dolayısıyla burada normal bankacılık işlemleri devreye girmektedir. Kazandığınız meblağ ise en başında anlaşma yaptığınız miktar üzerinden belirlenmektedir.

Ancak canlı yayınlar aracılığıyla kazanılan paranın çekilmesi farklıdır. Platform, bağışlar üzerinden yüzde 20 oranında kesinti gerçekleştirmektedir. Örneğin 100 Amerikan doları değerinde bir birikiminiz varsa, hesabınıza 80 Amerikan doları gelecektir.

Ayrıca para çekme işlemlerinin yapılabilmesi için belirli oranda meblağ da bulunmalıdır. Birikim 20 Amerikan dolarına geldiğinde platform bir bölümünü keserek, siz tarafından tanımlanan hesaba ilgili meblağı yollayacaktır.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce