Tiktok Videolarım İzlenmiyor, Nasıl Çözerim?

Tiktok Videolarım İzlenmiyor, Nasıl Çözerim?

Tiktok videolarım izlenmiyor, nasıl çözerim? Neredeyse tüm Tiktok kullanıcılarının en çok merak ettiği sorulardan biri de videolarının neden izlenmediğidir. Bu durum genelde Tiktok uygulamasına yeni kayıt olmuş ya da doğru paylaşım yapamayan kullanıcılar tarafından yaşanmaktadır. Bu durumu yaşamanın en büyük nedenlerinden biri doğru video paylaşımı yapmamaktan kaynaklıdır. Bazı durumlarda Tiktok videoları yayımlanmış gibi gözükse de ne yazık ki taslakta kalabiliyor. Bu durum da kullanıcıların videolarının izlenmemesine neden olabiliyor. Tiktok videom neden izlenmiyor? Diyorsanız eğer ilk yapmanız gereken videonun taslakta kalıp kalmadığını kontrol etmektir.

Videonuzun paylaşıldığından ve buna rağmen Tiktok’ta 0 izlenme olduğunu görüyor iseniz eğer erişim engeline mağruz kalıp kalmadığınızı kontrol edin. Tiktok erişim engelini size uygulamış ise bunun birden fazla nedeni olabilir. Bunların en bilinenleri, kısa süre içerisinde birden fazla kişiyi takip etmek, Tiktok kurallarını ihlal eden herhangi bir video paylaşımı yapmak ya da videolara çok fazla sayıda yorum yapmak gibi durumlar erişim engeli yemenize sebep olabilir.

Tiktok Videolarım Neden İzlenmiyor?

Tiktok videolarım neden izlenmiyor? Sorusunun cevabı birden fazla olmaktadır. Tiktok uygulaması belirli bir kural ile keşif kısmında yerini alır. 0 takipçiniz olsa dahi paylaşmış olduğunuz video mutlaka keşfe eklenecektir. Diğer kullanıcıların izlemesi için yerini alacaktır. Bu yüzden izlenme 0 ise ayarları kontrol etmeniz gerekir. Videolarınızın kısa sürede popüler olmasını istiyorsanız eğer ‘Tiktok izlenme satın al’ hizmetinden faydalanarak kısa sürede çok fazla sayıda kişinin videonuzu izlemesine yardımcı olabilirsiniz.

Tiktok Videolarım Neden izlenmiyor?

Tiktok Videonuz Gizli Olabilir

Fark etmeden de olsa videonuzu özel olarak paylaşmış olabilirsiniz.

Tiktok Videonuz Kurallara Uygun Olmayabilir

Tiktok’ta paylaştığınız video Tiktok kural ihlaline girmiş olabilir. Şiddet, cinsellik, pornografik, zararlı alışkanlıklar gibi olumsuz davranışlar yer alıyor ise eğer Tiktok bu videoyu kimsenin izlemesine izin vermez. Bu durumda videonuz izlenmez.

Tiktok Hesabınız Gizli Olabilir

Tiktok hesabınız tıpkı videonuz gibi gizli olabilir bu sorunu ortadan kaldırabilmek için profil ayarlarınızdan hesabınızın gizliliğini kontrol edebilirsiniz. Eğer gizli ise videonuzu herkese açık hale getirerek paylaşabilirsiniz.

Tiktok Videolarım Nasıl İzlenir?

Tiktok videolarınızı izletmenin birden fazla yolu vardır. Bunun için yapmanız gereken en önemli şeylerden biri en sık kullanılan etiketleri kullanarak keşfete düşebilirsiniz. Buna ek olarak kullandığınız sesi en popüler olan seslerden seçebilirsiniz. Bu sayede izlenme sayınız eskisine göre çok daha fazla olacaktır.

Tüm bu detaylara ek olarak diğer Tiktok kullanıcılarının videolarını izleyebilir, onların videolarını beğenebilirsiniz. Bu sayede kullanıcılar gelen bildirim ile sizi merak edecek ve profilinizi ziyaret edecektir. Tüm bu detaylara rağmen izlenmelerim düzelmiyor diyorsanız eğer kendinize farklı bir hesap açarak yeniden başlayabilirsiniz.

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce