Twitter Askıya Alınan Hesap Kurtarma

Twitter Askıya Alınan Hesap Kurtarma

Askıya alınan hesap ne zaman açılır sosyal medya platformlarında sıklıkla sorulmaktadır. Twitter içerisinde de bazı kullanıcılar, hesaplarının askıya alındığını belirtmektedir. Bu durumda geri alabilmek için hangi işlemlerin yapılması gerektiği büyük önem taşımaktadır.

Twitter bir hesap ele geçirilmişse, hizmet şartlarını ya da Twitter kurallarını ihlal ediyor gibi görünüyorsa hesapta bulunan bazı özelliklere geçici sınırlamalar yapabilmektedir. Ancak bazen bunun yerine kilitleme de yapılabilir.

Eğer giriş yapmaya çalışırken buna dair bir mesaj görürseniz, tekrar kullanıma açabilmek için verilen talimatları yerine getirmeniz gerekir. Ardından hesap kısa sürede açılabilir.

 

 

Twitter Doğrulama Nedeniyle Hesap Kilitlenmesi

Twitter üzerinde birçok kişi hesabını doğrulamamaktadır. Bu durum platform tarafından fark edildiğinde gerçek olup olmadığına dair soru işareti olduğu için hesap kitlenerek, geçerli sahibin ilgili kişi olduğunun onaylanması istenebilmektedir. Twitter askıya alınan hesap kurtarma 2021 için bu durumda kilit şöyle açılır;

  1. Twitter hesabına giriş yapılır.
  2. Hesabınızın kilitlendiğine dair olan mesajı okuyun.
  3. Başla öğesine tıkladıktan sonra telefon numarasını belirtin. Bu Twitter hesabı ile ilişkilendirilecektir.
  4. Tarafınıza yollanan kısa mesaj onaylama kodunu belirtin. Bunun ulaşması birkaç dakika alabilir.

Bunun yanı sıra hesap ile bir mail adresi ilişkilendirmişseniz, talimatlar oraya da yollanabilir. Gelen kutusunda bulunmuyorsa sosyal, spam gibi alanlar kontrol edilmelidir. Eğer konu hakkında ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız, destek ekipleri ile irtibat kurulabilir.

Twitter’da Hesap Sınırlandırılması

Twitter askıya alınan hesap kurtarma 2021 için görülen bir diğer durum da hesabın sınırlandırılmasıdır. Bu durumda bir takım özellikler geçici bir süreliğine kısıtlanmaktadır. Bu halde sadece takipçilere Direct Message yollanabilmektedir. Tweet atma, beğenme, ReTweet gibi işlemler yapılamamaktadır. Aynı zamanda geçmiş tarihlerdeki paylaşımlar da takipçiler tarafından fark edilebilir.

Sınırlandırılmış durumda geri sayıma başlamadan önce Twitter bir takım işlemler yapılmasını bekleyebilir. Bunlar e-posta adresi onaylama, hesaba telefon numarası ekleme ya da kural ihlali yapan paylaşımları silmeyi belirtilebilir.

Bunu çözebilmek için hesabınızın geçici olarak kısıtlandığını belirten mesajı bulmanız, ardından da başla diyerek çözmeniz gerekir.

Hesabın Şüpheli Etkinlikler Nedeniyle Sınırlandırılması

Twitter her sosyal medya platformu gibi kurallara sahiptir. Eğer bunlar ihlal edilmişse, fazla takip ve etkileşim yapılmışsa platform hesabın bir takım özelliklerini şüpheli etkinlikler sebebiyle kilitleyebilir.

Askıya alınan hesap nasıl açılır için burada belirtilen süre boyunca geçici sınırlı şekilde kullanma yapılabilir. Aynı zamanda E-posta adresi ya da telefon numarası onaylanmak için talimatlar yerine getirilebilir.

Geçici sınırlı halde kullanmak için Twitter’a Devam Et demeniz yeterlidir. Ancak bunu yaptıktan sonra geri dönerek, onaylama yapmanız da mümkün olmaz. Şayet hesabın normal şekilde kullanıma açılmasını istiyorsanız, onayla dedikten sonra size belirtilen tüm işlemleri sırasıyla yapmanız gerekir. Böylece işlemler tamamlanabilir.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce